Häät Välimeren syleilyssä

Mariviera tarjoaa elämyksellisen kokemuksen koko hääseurueelle! Pidetäänkö teidän juhlanne viinitilalla, nizzalaisen hotellin rooftop-terassilla vai yksityisellä risteilyaluksella Cannesin lahdella?

Räätälöimme tärkeän päivänne juuri teidän näköiseksenne: catering, musiikki, koristelut valitaan makunne ja budjettinne mukaan. Voimme lisäksi auttaa seurueen majoituksessa ja kaikissa paikallisissa järjestelyissä.

Nizzaan on helppo lentää kolmen tunnin suoralla lennolla – siitä eteenpäin voitte jättää järjestelyt meidän huoleksemme. Tarjoamme kohteita sekä Ranskan että Italian puolella, mutta palvelemme suomen kielellä.

Yhteistyökumppaninamme toimii toivottaessa Ranskan ja Italian suomalainen seurakunta.

Tehdään yhdessä hääjuhlastanne ainutlaatuinen! Tervetuloa Rivieralle!

< Takaisin