top of page

BARLA 3

Barla 3 - mukava yhden makuuhuoneen vuokra-asunto lähellä Place Garibaldia.

Asunto

Barla 3 on hiljattain kunnostettu yhden makuuhuoneen vuokra-asunto lähellä Place Garibaldia, joka on erittäin suosittu alue baareineen ja ravintoloineen. Makuuhuoneessa on parivuode, olohuoneessa vuodesohva kahdelle ja avokeittiö. Huoneisto on tilava ja hyvällä paikalla, bussireitit, raitiovaunutie ja Riquierin rautatieasema lähellä. Satama-alue on suosittu paikallisten keskuudessa, ja se on myös lähellä vanhaakaupunkia ja rantoja.

Asunto on yksityinen, mutta eteisestä pääsee kahteen muuhun vuokra-asuntoon. Alue on täynnä suosittuja ravintoloita ja kahviloita: Place Garibaldi, Place du Pin, satama - ostoksille, Avenue de la Republique on hyvin lähellä, alueella on useita supermarketteja, myös luomutuotteita. Olohuoneen ikkunaa vastapäätä on julkinen pysäköintialue, Barla.

 

Vieraspääsy
Asunto on yksityinen, mutta eteisestä pääsee kahteen muuhun vuokra-asuntoon.

Naapurustossa

Alue on täynnä suosittuja ravintoloita ja kahviloita: Place Garibaldi, Place du Pin, satama - ostosmahdollisuuksia varten, Avenue de la République on hyvin lähellä, ja alueella on useita supermarketteja, myös luomutuotteita.

Liikkuminen

Useat bussilinjat pysähtyvät lähellä, mutta kadun päässä on myös raitiovaunutie (Garibaldi), Riquierin rautatieasema vain 10 minuutin kävelymatkan päässä asunnosta ja satama ihan vieressä. Olohuoneen ikkunaa vastapäätä on julkinen pysäköintialue, Barla.

Untitled design (76).png
bottom of page