top of page

RISSO

Tervetuloa Rissoon - moderniin, äskettäin uusittu (keväällä 2024) kaksion lähellä Place Garibaldia. Asunto sijaitsee rakennuksen ylimmässä kerroksessa jossa on hissi. Rissossa on yhteinen kattouima-allas, joka on käytettävissäsi toukokuusta syyskuuhun. 

Asunnossa sinua odottaa tyylikäs tila suunniteltu mukavuutta ja käytännöllisyyttä silmällä pitäen. Makuuhuoneessa on viihtyisä parivuode, kun taas olohuoneessa on hyvin varusteltu avokeittiö, ruokapöytä ja mukava vuodesohva, joka tarjoaa kaksi lisävuodepaikkaa. Parvekkeelle pääset molemmista makuuhuoneista.

Tutustu lähellä oleviin kauppoihin, ruokaile suosituissa paikallisissa ravintoloissa tai kävele vilkkaaseen satamaan tai historialliseen vanhaankaupunkiin - kaikki vain muutaman minuutin päässä.

Vaikka suuri osa Nizzasta on helposti navigoitavissa kävellen, liikenneyhteydet ovat runsaat. Garibaldin raitiovaunupysäkki on vieressä, tarjoten yhteyksiä eri nähtävyyksiin ja kohteisiin. Lisäksi Riquierin juna-asema on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Olitpa sitten liikematkalla tai lomalla, Risso tarjoaa täydellisen pakopaikan rentoutumiseen, latautumiseen ja Nizzan parhaiden puolien kokemiseen. 

Untitled design (96).png
bottom of page